maanantaina, helmikuuta 15

Värikästä

Pitkästä aikaa jotan uutta tännekin. Olen kyllä ommellut, mutta en ole saanut aikaseksi kuvata mitään perusjuttuja. Tänne pääsevät vain ne, mistä oon todella innoissani :)
Ostin muuten minäkin uuden saumurin ja hyvän sain. Huskylock s15, peruskone. Sillä hurruuttellee vaikka mitä.Viikko sitten Vallilan kirppikseltä tarttui mukaan 4 tyynyliinaa ja ajattelin jo ostaessa, ettei niistä mitään saa, mutta keksimpäs sitten. Ukolle housut ja ne on niin kivat että...:)
Samalla reissulla ostin joltain ihanalta Mummolta resorivaraston tyhjäks. Sain tuota vahvempaakin laatua, jota on lahkeissa.
Kaava on vanhasta Burdasta ja onkin sikahyvä just venymättömälle kankaalle.
Paidan kangas on Emmauksesta ja sain sitä ison palan 0.90e hintaan. Huomasin jonkin aikaa sitten, että mun pellavapäälle ei oikeesti edes passaa mitkään retrovärit, vaan paljon paremmin esim tuollainen kirkas turkoosi. V-aukko on helppo tehdä ja on kivan näköinenkin.
Resorit edelleen siltä kirpparimummolta.
Kaava on omasta päästä.

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla täällä! Ensin ajattelin etten oo koskaan täällä käynytkään, kunnes selasin kaikki läpi ja heti alkoi näyttää tutulta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kirjavaa :) Uusia värejä! Mun blogi ei päivity, ei kuvia saa otettua. Ja edelleen pyörittelen sitä erästä paidankaulusta, mitä sille tekis.

    VastaaPoista
  3. Minä ehdin jo kaivata sun uusia luomuksia tänne! Tulihan niitä. :) Aivan imppusia.

    VastaaPoista