sunnuntaina, lokakuuta 11

takit mun imppusille!T palannut kotiin ja viimeinkin Ukko ja Iloinen sai takit :) Noilla tapahtumilla ei tosin ole mitään yhteyttä, sillä tein noi takit kun T oli vielä reissussa! Yks ilta vierähti kahteen asti yöllä noiden kimpussa. Lopputulokseen oon aika tyytyväinen.
Kaavat tietysti Gyntherin kirjasta, kun ei parempiakaan ole. Ukon takkiin muokkasin oman hupun ja näyttää olevan vähän iso, mutta ei paha.
Ukon kangas muuten vallilan kirpparilta, Iloisen huuto.netistä.
Vuoret on molemmissa tosi ohuita. Tykkään laittaa ohuen ettei tuu liian tönkkö ja nää on kuitenki ns. hienot takit, joten niillä ei jäädä ulos paleltuun.
Kirpparille en jaksanut mennä koko viikonloppuna. Yks laatikko pursuilee jo kankaita mitkä pitäis tuhota vaatteiksi. Iloisella on vaan muutama vaate 74 kokoa. Siitä ylöspäin pitäis alkaa kasvattaan perusvarastoa. Vielä pari kuukautta pärjätään!
Toivottavasti ensviikolla ehtii ommella. Will see...

7 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :) Aivan huippusuloiset takit olet tehnyt. Tuo punainen kangas varsinkin on tosi kaunista! Onnea uudelle blogillesi :)

  VastaaPoista
 2. Anskun päikystä klikkasin itseni tänne.

  Ihania takkeja!

  Mä en jotenkin uskalla moisia hienouksia edes yrittää tehdä. Pitäsköhän kuitenkin?

  VastaaPoista
 3. Kauniita! ja kauniita ovat lapsetkin :D

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia! Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 5. jee :) kiitti kommenteista! Tää onki aika hauskaa tää blogin pitäminen! ehtis vaan kuvaileen ompeluksia! Jospa...

  VastaaPoista
 6. Voin jo tässä vaiheessa sanoa, että musta tulee tän blogin vakiovieralija.:) Aivan ihania juttuja sulla täällä ja myös mielenkiintoisia linkkejä. Ei voi kuin ihailla sun luovuutta! Annahan palaa! Noita sun tekeminä juttuja osaan kuvata vain yhdellä sanalla ja se on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Minä aijon myös vierailla useamminkin täälä:)KIvoja takkeja ja nuo napit NAM :)

  VastaaPoista